Deze chick blijft in een hotel overnachten maar wilt deze avond wel met een hoogtepunt eindigen. Terwijl ze op bed ligt heeft ze zin in sex, zo geil dat ze is, zo hard wilt ze geneukt worden. Er is op dat moment niemand met wie ze echt sex kan hebben dus pakt ze haar telefoon erbij. Ze belt haar sugar daddy op en haalt een dildo tevoorschijn. Het gesprek loopt al snel uit op een heerlijke masturbatie sessie door de telefoon. Met haar engelse accent weet ze haar daddy al snel naar een hoogtepunt te brengen maar ze wilt zelf ook een orgasme bereiken. Ze begint lekker met haar dildo te spelen en aan de andere kant van de lijn wordt er duidelijk meegenoten. De vibrator gaat op het hoogste standje en al snel komt er een knallend hoogtepunt. Kijk zelf het geile filmpje of bel eens met een 0906 nummer waarbij je misschien deze dame wel aan de telefoon krijgt.