Netflix komt binnenkort met een Nederlandse original. De serie heet Dirty Lines en gaat over telefoonsex. In 2021 zal de serie online verschijnen maar er is wel al een teaser door Netflix naar buiten gebracht.  Wij raden deze serie uiteraard aan en zijn erg benieuwd naar wat er komen gaat. De serie over telefoonsex speelt zich af in de jaren 80.

De naam Dirty lines is erg toepasselijk. Nederlands vertaald “vieze lijnen” past dit uiteraard geheel bij dit soort telefoonsex. In de jaren 80 kwamen de sexlijnen op de markt en werden razendsnel erg populair. Je kon inmiddels vanuit je luie stoel een geil gesprek voeren zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. In de serie wordt een zakenman genaamd Frank Stigter gevolgd. Hij probeert meerdere malen een onderneming te starten maar dit met weinig succes. Het doorzetten betaald zich eindelijk uit wanneer blijkt dat de 0906 nummers voor telefoonsex een gat in de markt zijn. Frank begint samen met zijn zus en broer het bedrijf, wat later een miljoenen business gaat worden.

De serie is geïnspireerd op het verhaal en boek van Fred Saueressig. In 2021 zal de serie op het netflix doek verschijnen, wij gaan er in ieder geval klaar voor zitten. Zelf hebben wij het idee dat ook de lijnen van Menno als inspiratie voor de film hebben meegespeeld.