Het is altijd een feestje als Mia Malkova samen op stap gaat met de populaire Riley Reid. Samen weten deze meiden wel een geil avontuur te beleven en dat laten ze ook weer zien in onderstaand filmpje. Ze nemen samen een taxi en beginnen op de achterbank al met elkaar te spelen. De taxi chauffeur heeft niks in de gaten. Op straat spreken ze random een mazzelaar aan en ze nemen hem mee uit eten. Tijdens het eten gaan Mia en Riley samen naar de wc waar ze jou laten meegenieten. Na het eten mag deze geluksvogel met de dames mee en al snel begint het feestje. Ze gaan naar de parkeergarage waar de auto geparkeerd staat. Ze gaan naar de achterbank en daar kan het echte feestje beginnen.

De dames halen meteen de dikke lul uit zijn broek en beginnen er aan te zuigen. Daar weten deze dames wel raad mee. Riley Reid haar poesje wordt zo nat dat ze heel snel geneukt wilt worden. Ze trekt haar slipje uit en gaat op de lul van deze kerel zitten. Na een tijdje gereden te hebben wilt ook Mia Malkova deze lul in haar hebben en ook trekt ze haar slipje uit. Ze gaat er meteen bovenop zitten en begint direct te rijden. Wat een genot op te zien. Deze dames willen zaag, niet veel lader spuit hij zijn lading over deze dames heen, hij heeft de tijd van zijn leven.